Acțiune a polițiștilor la Blaj: Au fost controlate 118 autovehicule și au fost aplicate amenzi de peste 12.700 de lei

Poliţiştii din Blaj şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, au desfășurat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracțională şi contravenţională.  Au fost controlate 118 autovehicule, au fost aplicate amenzi de peste 12.700 de lei şi au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.  

Ieri, 21 martie a.c.,  poliţiştii din Blaj şi cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a  avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor.

Cu această ocazie au fost controlate 118 autovehicule şi au fost constatate 82 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 12.700 lei.

Dintre amenzile aplicate, 68 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 12 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

A fost reţinut un permis de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi, faţă de două fiind luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...