Ziarul Unirea

Acţiune a poliţiştilor din Baia de Arieş: peste 40 de maşini verificate şi 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.860 de lei

Poliţiştii din Baia de Arieş au acționat pe DN 75 pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost verificate peste 40 de autovehicule şi au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale.

La data de 29 august 2018, între orele 06.00 – 13.00, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat, pe DN 75, pe tronsonul cuprins între Lupşa şi Baia de Arieş, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum precum şi a celor produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

ELIT

În cele 7 ore de acţiune au fost verificate 43 de autovehicule şi au fost depistaţi 14 de conducători auto ce circulau cu viteză peste limita legală. Totodată, 11 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.

În total, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.860 lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă!