Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acţiune a poliţiştilor din Baia de Arieş: peste 40 de maşini verificate şi 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.860 de lei

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Baia de Arieş au acționat pe DN 75 pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost verificate peste 40 de autovehicule şi au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale.

La data de 29 august 2018, între orele 06.00 – 13.00, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat, pe DN 75, pe tronsonul cuprins între Lupşa şi Baia de Arieş, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum precum şi a celor produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În cele 7 ore de acţiune au fost verificate 43 de autovehicule şi au fost depistaţi 14 de conducători auto ce circulau cu viteză peste limita legală. Totodată, 11 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.

În total, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.860 lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea