Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acţiune a polițiștilor din Alba pentru protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au constatat două infracțiuni de evaziune fiscală, au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale, pentru fapte de natură economică şi au confiscat produse alimentare, alcool şi alte bunuri, în valoare de peste 7.000 de lei, în urma unei acţiuni ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite.

politia_rutiera_10355700La data de 21 aprilie 2016, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică, rutieră şi transporturi, împreună cu specialişti ai Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Autorităţii Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, au organizat, pe raza judeţului Alba, o acţiune cu efective mărite în scopul prevenirii şi combaterii comerţului ilicit precum şi pentru verificarea siguranţei alimentelor.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost constatate 8 infracţiuni, din care două de evaziune fiscală şi au fost aplicate 233 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 65.660 lei. Dintre amenzi, 49, în valoare de 32.000 de lei, au fost aplicate pentru fapte de natură economică.

Cu ocazia controalelor efectuate, complementar sancţiunilor contravenţionale aplicate, a fost confiscată cantitatea de 160 de kilograme de carne şi 70 de litri de alcool, în valoare totală de 3.872 lei, dar şi alte bunuri cu o valoare totală de 3.414 lei.

Acţiunile poliţiştilor din Alba, pentru protejarea populaţiei împotriva actelor comerciale ilicite şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu produse alimentare, vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea