Rămâi conectat

Sport

ACS Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0) | Gruparea de sub Drăgana a bifat al 11-lea rezultat pozitiv

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a pierdut primele puncte din 2017, după remiza de la Recea, scor 1-1 (0-0), însă continuă seria invincibilității ce datează de 11 partide, gruparea de sub Drăgana fiind într-o formă excelentă, fără a pierde în 2017.

După șase succese la rând formația lui Călin Moldovan a scos un egal prețios în Maramureș, urcând pe poziția secundă a ierarhiei.

Aspectul întâlnirii a fost influențat de starea precară a suprafeței de joc, pretendentele la podium având fiecare momente în care au deținut inițiativa.

*Călin Moldovan: „Sunt muțumit de rezultat, orice punct contează”

„Sunt mulțumit de rezultat, nu am pierdut, orice punct este important și contează. Remiza este echitabilă, am reușit un egal împotriva unei echipe bune, la Recea luându-se greu puncte. Partida a fost echilibrată, pe un teren care ne-a pus probleme. Mergem înainte, nu discutăm de invincibilitate, ne așteaptă o întâlnire foarte dificilă cu Sănătatea Cluj„, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Mult suspans în disputa orgoliilor, actul secund fiind unul spectaculos, cu vizitatorii reușind să egaleze în final.

Tot Cugirul  a avut prima oportunitate a actului secund prin Șuteu (56) – un șut apărat de portarul advers

Gazdele au deschis scorul în minutul 68, prin Asăujan (la o fază încâlcită, după un corner), iar egalarea a survenit în minutul 85 la autogolul lui Urs, la centrarea lui Maftei.

Disputa din Maramureş  a  fost una incitantă, cele două combatante având acelaşi număr de puncte şi fiind vecine în clasament. Metalurgistul Cugir a bifat în „intermediară” al şaselea succes consecutiv, în vreme ce echipa condusă de Romulus Buia a suferit întâiul eşec după 14 rezultate pozitive.

Ocazie bună pentru Cugir, în minutul 2, când lansat de Șuteu, Stoianof a șutat dar a prins A. Bota.

În min. 22, oportunitate majoră a gazdelor, prin Dunca, acesta a scăpat singur de la cenru, a trimis pe lângă Vlase, dar balonul a lovit bara!

Comuna Recea: A. Bota – Pașca, Lang, Urs, V. Gherman, Dunca, Asăujan, A. Lupu, Chinde, V. Giurgiu, Șter; rezerve Roșianu, L. Rațiu, I. Mureșan, G. Mureșan, M. Gheorghe, An. David. Antrenor Romulus Buia.

Metalurgistul: Vlase –  Bold, Cl. Maftei, Itu, Tătar – Șaucă, L. Tudor, Măd. Popa, Șuteu (86, Marinoiu), Tăban (71, Ad. Radu), Stoianof; rezerve Ciubotariu – Cioban, Codrea, Udrea, Varodi. Antrenor Călin Moldovan.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea