Rămâi conectat

Curier Județean

Achiziția a 55 de laptopuri, gama bussines, pentru personalul instituției, în situații de risc epidemiologic crescut. Investiție de peste 250.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Curtea de Apel Alba Iulia a lansat marți 29.09.2020, în SEAP (sistemul Electronic de Achiziții Publice) procedura de achiziție publică a 55 de laptopuri din gama bussines pentru a fi utilizate de personalul instanței în situații de risc epidemiologic crescut. Valoarea totală a achiziției este estimată între 250.000 lei și 277.310 lei.

Specificațiile minimale ale laptopurilor prevăd în principal procesor de ultimă generație, capacitate de memorie 16 gb, capacitate de stocare 512 gb inclusiv boxe, microfon și cameră video integrate, pentru a putea fi folosite în sistem video-conferință, modul de securitate integrat și cititor de amprentă. Echipamentele trebuie livrate cu sistem de operare preinstalat și licențe software iar garanția oferită de producător de minim 3 ani.

Achiziția de echipamente IT a fost inițiată la toate instanțele de judecată, în vederea implementării prevederilor Legii nr.136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice, de către ordonatorul principal de credite, Ministerul Justiției, care a indicat numărul minim de laptopuri, specificațiile tehnice minimale ale acestora și a repartizat sumele necesare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea