Accidentul din Ungaria, în care au murit nouă români din județul Mureș: Cel puțin 13 copii au rămas orfani. Autoritățile caută soluții

Cel puțin 13 copii au rămas orfani în urma accidentului din Ungaria, la unsprezece dintre ei murindu-le amândoi părinții, iar autoritățile caută soluții. S-au început anchete sociale pentru a stabili persoanele în grija cărora să rămână.

Cel puțin opt dintre cele nouă persoane care au murit, marți, în accidentul din Ungaria, sunt din comuna Bălăușeri și comuna Mică, județul Mureș.

Potrivit primarului din Bălăușeri, Sagyebo Istvan, patru persoane erau din această comună, și aveau împreună opt copii.

”Din informațiile noastre patru persoane erau din comuna Bălăușeri, mai facem verificări. Doi bărbați și două femei, care aveau în total opt copii minori: șase, respectiv doi copii”, a spus Sagyebo Istvan.

Primarul a declarat că au început anchete sociale și urmează să se facă demersuri pentru a se stabili tutorii.

 De cealaltă parte, cele patru persoane din comuna Mică aveau cinci copii, potrivit primarului Szekely Ladislau.

”La trei dintre ei au murit ambii părinți, iar la ceilalți doi a rămas în viață doar mama, care nu era cu ei în mașină. Unul dintre băieții care a decedat nu avea copii”, a spus primarul Szekely Ladislau.

Subprefectul din Mureș, Nagy Zsigmond, a declarat că a solicitat un raport despre acest incident, însă nu știe de unde provine a noua persoană decedată.

”Se lucrează la raportate. Am solicitat un raport să văd cam câți copii sunt. Voi avea o întrevedere cu directorul de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială și cu doamna director de la Protecția Copilului să vedem cum putem să gestionăm să fie cât mai bine”, a spus  Nagy Zsigmond

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Costelis 23 mai 2018 at 18:40

Cretinul….a omorât 8 oameni si lasat orfani 13 copii….pt un live pe facebook! !

Costelis 23 mai 2018 at 18:42

Legi prea slabe cu idioți ca asta!!

Antitot 23 mai 2018 at 19:57

Asta se întâmplă dacă toată lumea face transport de persoane sau marfă și pe nimeni nu interesează dacă fac la negru sau legal.Daca am fi o țară normală nu ar mai trebui să lăsăm să se întâmple asemenea tragedii.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...