ACCIDENTUL AVIATIC DIN APUSENI: Procurorii au început urmărirea penală pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu

ACCIDENTUL AVIATIC DIN APUSENI. Procurorii secției Parchetelor Militare au început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu

În continuarea cercetărilor în cauza privind accidentul aviatic din data de 20 ianuarie 2014, înregistrată la Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a declinării de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, procurorii au dispus, la data de 11.02.2014, prin ordonanţă, începerea urmăririi penale cu privire la comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu.

ELIT

Urmează ca, în raport de documentele cu caracter tehnic care vor fi transmise şi analizate la nivelul acestei unităţi de parchet militar, să se procedeze la audierea persoanelor cu atribuţii, atât în pregătirea şi coordonarea zborului aeronavei YR-BNP, tip BN2, cât şi în coordonarea operaţiunilor de alarmare, localizare, căutare şi salvare a victimelor catastrofei aviatice.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

Gainar 13 februarie 2014 at 21:55

„Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică”!
Desigur, va fii „transparenta totala”, ca si in cazul impuscarii la o vanatoare la Cetea a Lt. col: de la Siguranta Militara, Ionel Giurgiu, de catre Suciu Clement din Sebes!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...