Accidentul aviatic din Apuseni: Despăgubiri de peste 280.000 de euro pentru decesul studentei Aura Ion achitate la un an şi 4 luni de la tragedie

La un an și 4 luni de la accidentul aviatic din Apuseni, firma de asigurări a achitat despăgubirile cuvenite familiei Aurei Ion, studenta de la medicină care a pierit în tragicul eveniment.

drum accident aviaticPlata despăgubirii prevăzută în poliţa de asigurare s-a făcut imediat după ce toate documentele de succesiune necesare au fost depuse la dosar de către moştenitorii legali ai Aurei Ion, a transmis firma de asigurări într-un comunicat de presă.

ELIT

Suma pe care familia Aurei ar fi primit-o ar fi de 287.500 de euro. Acum un an, şi familia pilotului Adrian Iovan a primit despăgubiri, în urma decesului acestuia.

Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan au murit pe 20 ianuarie 2014 în urma accidentului produs în munţii Apuseni într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine. Copilotul şi alţi patru medici care se aflau în aparatul de zbor au fost răniţi.

Sursa: anten3.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...