Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | Accident rutier pe DN 14B, la Mihalț: Trei persoane au ajuns la spital, în urma unei coliziuni între două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE FOTO | Accident rutier pe DN 14B, la Mihalț: Trei persoane au ajuns la spital, în urma unei coliziuni între două mașini

Un accident rutier a avut loc luni, 25 decembrie, pe drumul național DN 14B, în dreptul localității Mihalț, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Traficul rutier este îngreunat pe DN 14 B, în dreptul localității Mihalț, din cauza unui accident rutier în care ar fi fost implicate două autovehicule.

Din primele date, o persoană ar fi rănită.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare”, au trasnsmis reprezentanții IPJ Alba.

UPDATE, ora 18.17: Garda de intervenție Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DN 14 B, în dreptul localității Mihalt.

Este vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme. În cele 2 autoturisme se aflau 6 persoane, 4 adulți și 2 minori.

La sosirea forțelor de intervenție la locul accidentului, toate persoanele erau ieșite din autoturisme, iar o persoana solicita ajutor medical.

Ulterior alte doua persoane au necesitat îngrijiri medicale, toate cele trei urmând a fi transportate la UPU Alba de către echipajele medicale.

În cadrul intervenției au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru prim ajutor și trei ambulanțe SAJ.

UPDATE, IPJ Alba: La data de 25 decembrie 2023, în jurul orei 17.30, pe DN 14 B, în zona intersecției cu DJ 107B, în afara localității Mihalț, un tânăr de 25 de ani, din comuna Ighiu, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism, un bărbat de 61 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta și o femeie de 36 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, care au indicat faptul că nu erau sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea