Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier pe DN 14B, la Crăciunelu de Jos: Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital după coliziunea dintre două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ACCIDENT rutier pe DN 14B, la Crăciunelu de Jos: O persoană, ÎNCARCERATĂ după coliziunea între două mașini. Trafic îngreunat

Un accident rutier a avut loc marți, 19 ianuarie, în jurul orei 13.15 pe DN 14B, pe raza localității Crăciunelu de Jos.

Garda de Intervenție Blaj intervine cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2 pentru descarcerare și acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 14B, pe raza localității Crăciunelu de Jos.

În accident au fost implicate două autoturisme rezultând o victimă încarcerată, conștientă. În aceste momente forțele de intervenție lucrează pentru descarcerarea victimei.

Traficul este îngreunat pe DN 14B, la ieșirea din Craciunelu de Jos spre Blaj, din cauza accidentului rutier in care au fost implicate doua autovehicule.

UPDATE: Victima a fost descarcerata, având membrele inferioare blocate de podul pedalier. Aceasta este constienta, a fost predată echipajului SMURD și va fi transportată la spital.

UPDATE IPJ: La data de 19 ianuarie 2021, în jurul orei 13,10, polițiștii din Blaj au intervenit pe DN 14 B, între Blaj și Crăciunelul de Jos, unde a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Un bărbat de 35 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Blaj – Crăciunelul de Jos, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea