Accident rutier la Valea Lungă: Un tânăr băut a pierdut controlul autoturismului. A provocat o coliziune în lanț între 4 mașini și o remorcă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un accident rutier a avut loc duminică, 25 octombrie, în jurul orei 01:00. Un tânăr de 19 ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, provocând o tamponare în care au fost implicate 4 autorisme și o remorcă. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 g/ml alcool pur.

La data de 25 octombrie 2020, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Victoriei din localitatea Valea Lungă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Un tânăr de 19 ani, din Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra acestuia și ar fi intrat în coliziune cu autoturism, provocând o tamponare în care au fost implicate, în final, 4 autoturisme și o remorcă.

În urma testării conducătorului auto care a provocat tamponarea, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419