Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Stremț: Un șofer băut a intrat într-un stâlp de susținere al rețelei de electricitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, ora 05.21, poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Aiud, au fost sesizaţi de către S.V.D., de 40 de ani, din comuna Stremț, judeţul Alba, cu privire la faptul că, in timp ce conducea autoturismul prin localitatea Stremț, a intrat in coliziune cu un stâlp.

masina in stalpEchipa de cercetare deplasată la  faţa locului a constatat că, S.D.V., în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 750 C, a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 289, din localitatea Stremț, jud. Alba, a pierdut controlul autoturismului si a intrat intr-un stâlp din beton de susținere al rețelei de electricitate.

In urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, în vederea stabilirii  gradului de alcoolemie.

În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea