Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident rutier la Roșia Montană. Un copil lovit de o mașină, în timp ce se deplasa pe bicicletă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii cercetează împrejurările producerii unui accident rutier ce a avut loc pe raza comunei Roşia Montană

Potrivit IPJ Alba, “miercuri, 30 iulie 2014, ora 20.16, Politia oraşului Abrud a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe D.J. 742, pe raza comunei Roşia Montană, judeţul Alba.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că un minor de 10 ani, din judeţul Arad, aflat în vizită la o persoană din comuna Roşia Montană, în timp ce se afla pe o bicicletă, pe D.J. 742, nu se asigură la schimbarea direcţiei de mers, fiind acroşat de un autoturism, condus de S.T., de 44 de ani, din comuna  Roşia Montană, judeţul Alba, care pe direcţia de mers Roşia Montană – Gura Roşiei.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Abrud, unde a fost diagnosticat cu “plaga tăiata la nivelul membrului inferior stâng şi traumatism la nivelul labei piciorului stâng”, fiind trimis la Spitalul Judeţean Alba, pentru consult medical de specialitate. Cercetările continuă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu” Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 ✠ Cardinal LUCIAN prin harul și mila Bunului Dumnezeu, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unită cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea