Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier la Horea: Un bărbat de 77 de ani, cu alcoolemie de 1,14 mg/l, s-a răsturnat cu un motociclu pe șosea

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Horea au fost solicitaţi, marți seara, să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier ce a avut loc pe DN 1R, în localitatea Horea.

La faţa locului echipa operativă a constatat că P.R., de 77 de ani, din comuna Horea, în  timp  ce  conducea un motociclu pe direcţia de mers Albac – Horea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra vehiculului, răsturnându-se pe partea carosabilă, pe sensul său de mers.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma accidentului P.R. a suferit leziuni corporale, fiind transportat la  Spitalul orăşenesc Cîmpeni, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cu ocazia testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 1,14 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

”Faţă de P.R. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea  unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prev. şi ped. de art. 196, alin. 1, art. 335, alin. 1 şi art. 336 alin.1 din Codul penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prichindeii de la o creșă din Alba Iulia s-au costumat în iepurași și au pregătit surprize de Paște pentru cei dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prichindeii de la o creșă din Alba Iulia s-au costumat în iepurași și au pregătit surprize de Paște pentru cei dragi Bucurie mare la una din creșele din municipiul Alba Iulia. Cei mai mici dintre învățăceii din oraș s-au pregătit serios pentru venirea iepurașului de Paște și au pregătit împreună cu educatoarea lor surprize minunate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea