Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Ocna Mureș: Bărbat transportat la spital, după ce a fost acroșat de un șofer de 73 de ani. Victima avea o alcoolemie de 0.26 mg/l alcool pur

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc luni, 19 octombrie, pe raza localității Ocna Mureș. Un bărbat a fost acroșat, în timp ce se afla pe partea carosabilă, de către un șofer de 73 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, alcoolemia victimei fiind de 0.27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 octombrie 2020, în jurul orei 08.30, un bărbat de 73 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Digului din oraș, l-a acroșat pe un bărbat de 37 de ani, care se afla pe partea carosabilă.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru primul și de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru victimă.

Cercetările sunt continuate sub aspctul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea