Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier GRAV lângă Câmpia Turzii: CINCI VICTIME, din care TREI copii. Mama lor, în STARE critică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie de 40 de ani este la spital, rănită grav și în stare critică, iar un un bărbat și cei trei copii ai săi au fost răniți, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în zona localității Luna, lângă Câmpia Turzii, județul Cluj.

O autospecială, un echipaj SMURD și două SAJ au fost alertate ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Luna (lângă Câmpia Turzii).

Salvatorii SAJ și ISU au găsit autoturismul avariat și o femeie de cca 40 de ani fără semnale vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism.

Manevrele de resuscitare au adus semnalele vitale pentru femeia rănită grav, însă aceasta a fost transportată în stare critică la spital.

Copii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări nu prezentau afecțiuni grave.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea