Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident rutier grav în Alba Iulia: Doi bărbați au intrat cu mopedul într-un parapet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 7.30, pe strada Zlatnei din municipiul Alba Iulia. Un tânăr de 29 de ani, domiciliat în Turda, a pierdut controlul mopedului și a intrat într-un parapet. În urma coliziunii el și pasagerul au fost răniți și transportați la spital.

ambulantaPotrivit IPJ Alba, C.A. conducea un moped înmatriculat în Alba și nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Acesta a pierdut controlul și a acroșat un parapet. El transporta un pasager, C. V., în vârstă de 38 de ani.

Amândoi au fost preluați de Ambulanță și transportați la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Șoferul a fost diagnosticat cu fractură antebraț bilateral, iar pasagerul cu traumatism coapsă și genunchi drept.

Șoferul nu a fost testat cu aparatul etilotest.

În urma cercetărilor s-a constatat că șoferul nu poseda permis de nicio categorie. În continuare, se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

UPDATE IPJ Alba: C.A., de 29 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce conduce un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra mopedului şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic.

În urma accidentului, mopedistul şi un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Alba, au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia unde au rămas internaţi. Cercetările sunt continuate


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea