Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier Cisteiu de Mureș: Un minor fără permis a ieșit cu mașina în decor și s-a izbit de un gard

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier cu pagube materiale a avut loc joi, 15 iulie 2021, în jurul orei 04.20, pe raza localității Cisteiu de Mureș.

La data de 15 iulie 2021, în jurul orei 04.20, polițiștii din Ocna Mureș au intervenit, pe raza localității Cisteiu de Mureș, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Un tânăr de 17 ani, din localitatea Micoșlaca, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard. În urma coliziunii, nu au rezultat victime omenești.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea