Rămâi conectat

Actualitate

ACCIDENT mortal pe DN1, la Apoldu de Sus. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte patru persoane, între care doi copii, au fost rănite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident apolduUn accident rutier grav, soldat cu cinci victime, dintre care una încarcerată și decedată, s-a petrecut, marți dimineața, pe DN1, în localitatea Apoldu de Sus.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au descarcerat persoana și au acordat îngrijiri medicale de urgență celorlalte patru victime, printre care și doi copii, împreună cu un echipaj SAJ.

Pentru salvarea celor patru victime, au intervenit trei echipaje SMURD, un echipaj SAJ, o autospecială de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă. Toate cele patru victime au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier pe DN1 Sibiu — Alba Iulia s-a desfășurat îngreunat (dirijat de polițiști) la intrarea în localitatea Apoldu de Sus dinspre Sibiu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

La ora 10.25 traficul rutier pe DN1 se desfășura normal.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo-rutiere. Se pare că șoferul unui autoturism, care circula cu viteză prea mare în condiții de ploaie,  a derapat într-o curbă la stânga și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o mașină condusă regulamentar, în care se afla o familie cu doi copii. Unul dintre aceştia, în vârstă de 4-5 ani, este rănit grav. Mama, tata şi fratele acestuia sunt răniţi uşor. Șoferul are 34 de ani și este din Vaslui, potrivit turnulsfatului.ro.

Șoferul vinovat, care a decedat pe loc, avea 59 de ani și era din Brașov. El se deplasa spre Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, în data de 28.06.2016, în jurul orelor 07.45, pe DN 1, la km. 337, in afara localitatii Apoldu de Sus, s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

Un barbat de 59 de ani, domiciliat in mun. Brasov, in timp ce conducea un autoturism pe Dn 1, avand directia de deplasare Sibiu spre Alba, nu a adaptat viteza de deplasare in curba spre stanga si in conditii de carosabil ud, patrunde pe sensul opus de mers unde intra in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 34 de ani, cetatean roman cu domiciliul in Spania.

În urma accidentului a rezultat decesul conducatorului auto din Brasov si ranirea celor patru persoane din masina condusa regulamentar, respectiv: soferul, sotia acestuia de 31 de ani si copiii minori, in varsta de 3 (ranit grav)  si 6 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea