Rămâi conectat

Actualitate

Accident mortal pe DN1, la Apoldu de Sus. Trei persoane au decedat după ce un TIR a intrat într-un microbuz

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident, soldat cu decesul a trei persoane, s-a produs marți noaptea, pe DN1, la Apoldu de Sus, după ce un TIR a intrat într-un microbuz. Potrivit poliției, alte trei persoane sunt rănite.

politiaDouă femei din microbuz și șoferul de TIR au necesitat ajutorul medicilor de la Urgența Spitalului Clinic Județean din Sibiu.

Cele două femei, de 53 de ani, respectiv 63 de ani sunt internate în stare stabilă la Spitalul Clinic Județean din Sibiu.

„În urma investigațiilor medicale efectuate, femeia de 63 de ani a fost diagnosticată cu: politraumatism prin accident rutier, fracturi costale bilateral, fractura sternală fără deplasare, hemotorax stâng în cantitate mica, minima contuzie pulmonara adiacenta, plaga scalpată stânga. Femeia a fost internată în cadrul Secției Clinice Chirurgie I. Pacienta de 53 de ani a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, contuzie hemoragică temporal drept, hemoragii petesiale frontal bilateral, hematom epicranian, fracturi traverse și a fost internată în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie. Ambele femei sunt în acest moment conștiente, stabile și sub tratament și supraveghere medicală de specialitate”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu.

Șoferul TIR-ului nu a necesitat internarea, fiind diagnosticat „cu plagă contuză antebraț stâng și i s-au recoltat probe pentru stabilirea alcoolemiei”. Potrivit poliției, el ar fi condus TIR-ul în stare de ebrietate și, la o curbă, a lovit cu autovehiculul său un microbuz în care erau cinci persoane.

Traficul rutier a fost blocat la locul accidentului, aproape cinci ore. (V.N.)

Sursa Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea