Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident mortal la granița dintre Alba și Mureș. Un mort și doi răniți, după ce mașina de teren s-a răsturnat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier mortal s-a petrecut sâmbătă noaptea, în jurul orelor 23.45, pe DJ 142 K, pe raza localitatii Tatarlaua, la limita dintre județele Alba și Mureș.

Trei persoane au fost ranite după ce  autoturismul în care se deplasau a părăsit carosabilul și s-a răsturnat.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Gărzii Blaj, în cooperare cu alt echipaj din Târnăveni, judeţul Mureş, au intervenit la faţa locului pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale mașinii a șoferului.

UPDATE: Persoana încarcerată, șoferul autoturismului marca Jeep Wrangler în vârstă de circa 40 de ani, din municipiul Blaj, a decedat în urma leziunilor suferite. Doi bărbați, pasageri în autoturism, au fost transportați la spital.

UPDATE IPJ Alba: Potrivit polițiștilor rutieri care au interevenit la fața locului, din primele cercetări, accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a efectuat un viraj  brusc, iar maşina de teren s-a răsturnat mai mulți metri, în afara carosabilului.

Bărbatul care a decedat era medic stomatolog în Blaj și se numea Ioan Horșia – H.I.R. (39 de ani. Trupul neînsuflețit a fost transportat la spital, în vederea efectuării necropsiei.

Ceilalți doi pasageri, care au suferit leziuni uşoare, se numesc C.M. (38 ani) şi M.I. 30 ani, ambii fiind domiciliați în comuna Şona.

Potrivit IPJ Alba, victimele accidentului tocmai se întorceau de la o vânătoare organizată pe raza comunei Cetatea de Baltă. Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cauzelor exacte în care s-a produs nenorocirea.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea