Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident MORTAL în Cluj: Un bărbat de 50 de ani spulberat de o autoutilitară în momentul în care s-a dat jos din mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri dimineața în județul Cluj. Polițiștii au fost solicitați pentru a interveni la evenimentul produs pe DN1N, Centura Vâlcele – Apahida, în urma căruia o persoană a decedat.

Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 36 de ani, din Câmpia Turzii, care se deplasa cu o autoutilitară pe direcția Vâlcele spre Apahida, la km 2+628 ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 50 de ani, în momentul în care acesta s-ar fi coborât dintr-un autoturism aflat staționat pe partea carosabilă.

Conducătorul auto în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la fața locului alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD pentru a acorda asistență medicală de urgență.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 6.50, iar la fața locului au fost dislocate două autospeciale cu modul de descarcerare.

Echipajele operative au găsit bărbatul, în vârstă de cca 50 de ani, fără semnale vitale și au început imediat să-i aplice manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale, fiind declarat decesul bărbatului la fața locului de către medicul SMURD.

În aceste momente traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

Foto. arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea