Accident la Teiuș: O femeie de 58 de ani, rănită grav după ce a fost lovită de un TIR cu platformă care transporta mașini

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O femeie de 58 de ani din Teiuș a fost rănită grav, marți seara, după ce a fost lovită de un TIR cu platformă care transporta mai multe mașini, în timp ce traversa strada prin loc nepermis.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

ELIT

Accidentul s-a produs pe strada Clujului din orașul Teiuș.

UPDATE IPJ Alba: La data de 11 septembrie 2018, în jurul orei 21.00, pe strada Clujului din oraşul Teiuş, un tânăr de 29 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară, a surprins-o şi a accidentat-o pe o femeie de 58 de ani, din Teiuş, care  s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spital.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba le recomandă pietonilor:

 

  • La orice traversare, opriți-vă în afara parții carosabile, asigurați-vă din stânga, din dreapta și apoi din stânga din nou!
  • Apreciați corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și luați în calcul ca atunci când traversați străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflați într-o zonă cu regim de viteza ridicat trebuie sa fiți mai prudenți!
  • Traversați numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colț de strada! Nu traversați prin fața sau spatele autovehiculelor oprite!
  • Traversați perpendicular pe axul drumului, în pas vioi! Dați șoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!
  • Respectați întocmai semnificația semnalizării rutiere (indicatoare sau semafor) și nu circulați pe drumurile publice daca ați consumat alcool – posibilitatea de a fi accidentat crește semnificativ.
  • Fiți prudenți pe vreme rea sau întuneric! Pentru a fi vizibili, purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante!

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419