ACCIDENT la Rădești: Un tânăr s-a ”înfipt” cu mașina într-un cap de pod și a plecat de la locul accidentului. Pasagerul rănit, transportat la spital de o rudă

Un ACCIDENT rutier a avut loc la Rădești: un tânăr s-a ”înfipt” cu mașina într-un cap de pod și a plecat de la locul accidentului. Pasagerul rănit a fost transportat la spital de o rudă.

În noaptea de 15/16 februarie 2020, în jurul orei 03,15, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Aiud, cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o persoană care a fost victima unui accident rutier.

INFORMARE COVID-19

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 15 februarie 2020, în jurul orei 23,30, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Rădești, un tânăr de 21 de ani, din Căpud, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un podeț din beton.

În urma accidentului, un tânăr de 21 de ani, din comuna Rădești, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital, de către o rudă.

Accidentul rutier nu a fost anunțat de la poliție, iar șoferul autoturismului a plecat de la locul producerii acestuia, fiind identificat, în jurul orei 04.00, la domiciliul său din Căpud. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele să a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...