Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident, la ieșire din Alba Iulia, între o mașină și o căruță condusă de o tânără din Bărăbanț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără casnică din cartierul Bărăbanț, din Alba Iulia, a fost rănită ușor, luni seara, după ce nu a acordat prioritate de trecere șoferului unui Matiz Daewoo care circula pe DN1 între Alba Iulia și Teiuș.

accident cu carutaSe pare că tânăra, care conducea atelajul cu tracțiune animală, a ieșit de pe un drum secundar și nu a acordat prioritate de trecere șoferului care se deplasa regulamentar pe DN1.

În urma impactului, tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Traficul a fost blocat mai bine de o jumătate de oră, iar cozile de mașini s-au întins pe câțiva kilometri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, P.M.T., o tânără de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce circula cu o căruţă trasă de cal, nu s-a asigurat la ieșirea de pe un drum vicinal, împrejurare în care atelajul a fost acroşat de un autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba. În urma accidentului, tânăra aflată în căruță a suferit leziuni corporale uşoare şi a primit îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea