Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Accident GRAV cu ATV-ul la Arieșeni: Elicopterul SMURD a fost chemat pentru a prelua o tânără de 21 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident GRAV cu ATV-ul la Arieșeni: Elicopterul SMURD a fost chemat pentru a prelua o tânără de 21 de ani

O tânără în vârstă de 21 de ani din Bihor este victima unui accident de ATV petrecut duminică în Arieșeni. La fața locului au fost trimise echipaje de intervenție, inclusiv elicopterul SMURD.

Din primele informații, tânăra a suferit traumatisme la nivelul membrelor inferioare, dar și alte plăgi și contuzii.

Salvamont Alba a intervenit în cursul amiezii zilei de duminică 12.02.2023, la un accident de ATV in zona pârtiei de schi Vârtop-Arieșeni, unde salvatorii montani au fost solicitati pentru acordarea primului ajutor unei victime de sex feminin, 21 ani, din judetul Bihor, care a suferit un politraumatism cu plagă frontală, traumatism de coloana vertebrală și de bazin precum și multiple escoriații.

YouTube video

În urma apelului la 112 a fost solicitat și un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Arad pentru evacuarea de urgență a victimei către UPU-SMURD Oradea.

Salvamont Alba dorește să supună din nou atenției problema portului căștii de protecție, atât pe pârtiile de schi, cât și pe vehiculele de tipul snowmobil sau ATV, întrucât se constată o creștere a incidenței accidentelor cu urmări majore asupra integritati utilizatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea