Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Accident auto pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O victimă a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii în care se afla, în urma unui accident petrecut miercuri, 13 iunie, în jurul orei 16.15, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj.

Autoturismul a pătruns pe contrasens intrând în plin într-o autoutilitara care circula regulamentar.

Un echipaj de descarcerare al ISU Alba s-a deplasat imediat la locul accidentului şi a reuşit să îl salveze pe bărbatul rănit. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţişti şi a constatat că U.I., de 53 ani, din Braşov, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Tudor Vladimirescu, din direcţia Copşa Mică – Teiuş, pe o porţiune de drum drept în rampă, a pierdut controlul volanului, a lovit acostamentul din partea dreaptă a şoselei, apoi a virat brusc la stânga, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat cu partea stângă faţă cu o betonieră condusă regulamentar din sens opus, de către M.C., de 38 ani, din comuna Scărişoara, judeţul Alba. În urma impactului autoutilitara condusă de U.I. s-a răsturnat pe carosabil, cu roţile în sus iar conducătorul auto grav rănit, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul municipal Blaj, apoi transferat la Spitalul judeţean Alba, pentru investigaţii medicale mai amănunţite.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea