Rămâi conectat

Curier Județean

Abuzurile primăriei continuă în Parcul Custozza

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Marţi, 15 martie, în Parcul Custozza, fără nici un drept, muncitorii de pe şantier au agresat şi au blocat accesul unor cetăţeni în spaţiile Parcului. În acest moment nu există nici o autorizaţie, nici o decizie de Consiliul Local care să permită îngrădirea accesului în Parc şi nici defrişarea lui. Intrarea şi plimbările în parcul Custozza trebuie să fie în continuare libere şi copacii trebuie să rămână în picioare.
De aceea, aceşti muncitori au comis şi comit un abuz oprind circulaţia pe un spaţiu public! Acest abuz este girat direct de către primărie şi de către un primar abuziv care bagă pumnul în gura albaiulienilor. Nu e posibil ca după ce mii de oameni au protestat, au semnat petiţii, au venit la miting, au demonstrat că nu există temei legal pentru ce se petrece acolo, tu ca primar să procedezi abuziv şi să închizi o parte din oraş, doar pentru că AŞA VREI TU fără nici un temei legal! Nu e posibil să faci cu oraşul doar ce vrei tu, pentru că te cheamă Hava şi prietenii tăi trebuie să se îndestuleze la contracte!
Primăria se face vinovată dacă incită şi tolerează asemenea acte de violenţă şi de „privatizare” a unor spaţii publice de către nişte muncitori şi de către o firmă. Oamenii care azi au fost luaţi pe sus de către nişte muncitori cu intelect şi o moralitate îndoielnice se vor îndrepta în instanţă împotriva autorităţilor abuzive.
Dacă aceste gesturi de intimidare şi de băgare a pumnului în gură nu se vor opri, atunci ne vom considera îndreptăţiţi să chemăm şi noi albaiulienii la proteste de stradă şi vom cere oamenilor să spargă această blocadă pusă de primar pe Cetate. Noi am chemat la dialog şi civilizaţie şi se răspunde cu violenţă şi abuz!
Cer tuturor albaiulienilor în gest de FRONDĂ faţă de o primărie şi o firmă abuzivă să meargă să se plimbe ostentativ în parc şi să îşi petreacă timpul acolo câteva ore. Să vedem până unde merg aroganţa şi abuzul! Vor avea curaj să bată oameni? Vor avea curaj să lovească mame cu copii?
Cerem totodată organelor de ordine să restabilească dreptul public al albaiulienilor de a folosi un parc şi să oprească nişte gorile odioase care atacă oamenii ce vor să se plimbe în parc, gorile aflate în slujba intereselor de clan. Cerem poliţiei să asigure ordinea, să îndepărteze aceşti indivizi violenţi şi să elibereze barajele puse împotriva cetăţenilor de bun simţ care nu vor decât să se plimbe în parcul lor!
Florin ROMAN, albaiulian


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea