Rămâi conectat

Sport

Abrudeanul Răducu Pocol a debutat pentru România Under 15, în remiza cu Moldova

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Abrudeanul Răducu Pocol, actualmente legitimat la Academia Hagi a debutat în echipa naţională a României Under 15, fotbalistul originar din Munţii Apuseni evoluând în actul secund al întâlnirii amicale cu Moldova, încheiată la egalitate scor 1-1 (0-0).

Este al doilea debut sub tricolor în acest an, după ce zlătneanul Andrei Mărginean a fost convocat în luna februarie la reprezentativa Under 16.

Reprezentativa României U15 a terminat la egaliate, scor 1-1, meciul cu echipa similară a Republicii Moldova. Partida a avut loc la Piatra-Neamț, iar oaspeții au fost cei care au deschis scorul prin Daniel Danu în minutul 48.

Egalarea a venit în minutul 77, atunci când rezerva Cătălin Cârjan a marcat cu un șut de la 15 metri. Duelul cu Moldova a fost primul meci oficial al selecționatei formate din jucători născuți în anul 2002. Cele două formații se vor reîntâlni și joi, tot la Piatra-Neamț, de la ora 12:00.

Costel Enache a folosit următorii jucători: Horeboiu – Grosu, Drăgușin (cpt.), Dicu, Florică (Trucă, 61) – Grameni, Crivac (Păvăluc, 78) – Sima (Pocol, 49), Dumitrescu (Badea, 61), Bani – Iana (Cârjan, 61)

Sursa: FRF


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea