Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

A tulburat ordinea publică și s-a manifestat indecent în curtea unei capele: Dosar penal pentru un tânăr de 20 de ani, din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un tânăr de 20 de ani, din Aiud, s-a ales cu dosar penal după ce ar fi adresat injurii mai multor persoane aflate la un priveghi și s-ar fi manifestat în mod indecent, în curtea unei capele din municipiu.

Un tânăr din Aiud s-ar fi manifestat indecent și a tulburat ordinea publică. I-a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 iunie 2021, în jurul orei 17,30, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Aiud au intervenit în zona unei capele din municipiul Aiud unde a fost semnalat faptul că o persoană face scandal.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr, de 20 de ani, din Aiud, în timp ce se afla în curtea unei capele din Aiud, ar fi adresat injurii mai multor persoane aflate la un priveghi și s-ar fi manifestat în mod indecent.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultrajul contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 44 de ani din Zlatna prins BEAT la volan: Avea o alcoolemie de 0,42 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Șofer de 44 de ani din Zlatna prins BEAT la volan: Avea o alcoolemie de 0,42 mg/l În dimineața de 19 mai, polițiștii din Zlatna au depistat un bărbat din oraș, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. Este cercetat de către oamenii legii pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului. Citește și: SCANDAL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea