Rămâi conectat

Ştirea zilei

A treia oară poate e cu noroc: Claudiu Nemeș, propunerea USR-PLUS pentru postul de subprefect al județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugireanul Claudiu Nemeș este propunerea Biroului Național USR PLUS pentru postul de subprefect al județului Alba.

Biroul Național al partidului ar fi ținut ținut cont de faptul ca poziția revine USR Alba, astfel propunerea biroului județean USR Alba a fost luată în considerare în detrimentul propunerii PLUS Alba, Mihai Ionele.

Potrivit lui Beniamin Todosiu, deputatul USR-PLUS de Alba, Biroul Național USR a decis în ședința de ieri ca postul de subprefect să fie ocupat de Nemeș Claudiu. Propunerea va fi înaintată primului ministru pentru a face numirea.

Claudiu Nemeș este astfel cea de-a treia propunere a USR-PLUS pentru postul de subprefect al județului Alba, după două „încercări” neîncheiate cu succes  sub forma lui Marius Nicoară și a lui Viorel Rașcovici.

„Am 31 de ani și sunt născut și crescut în Cugir, orașul de la poalele Drăganei. După finalizarea cursurilor Școlii Generale Nr. 3 Cugir, am absolvit Colegiul Național „David Prodan”, profilul științe sociale.

La vârsta de 19 ani am pornit pe drumul dezvoltării profesionale și pe cel al antreprenoriatului în orașul care a deschis drumul spre libertate în 1989, înscriindu-mă la Facultatea de Mecanică, în cadrul Universității Politehnice din Timișoara.

Aici am fost „contaminat” definitiv cu spiritul Timișoarei: civism și libertate. Lucrez în mediul privat și în 2017 am decis să fac pasul spre politică devenind membru USR.”, este auto-descrierea pe care Claudiu Nemeș a oferit-o, când a candidat anul trecut la alegerile parlamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea