Rămâi conectat

Curier Județean

A lovit și a fugit – Șofer din Alba Iulia cercetat de polițiști după ce a acroșat cu mașina o femeie și a părăsit locul accidentului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia îl cercetează pe un bărbat din municipiu care, după ce a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor, a părăsit locul producerii acestuia, fără a anunţa poliţia.

În fapt, la data de 26.05.2015, în jurul orei 13,40 Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentanţi ai Spitalului Judeţean Alba, cu privire la faptul că în serviciul de urgenţă s-a prezentat o femeie care a declarat faptul că în data de 25 mai a.c., a fost victima unui accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că femeia, în vârstă de 73 de ani, din Alba Iulia, în timp ce de deplasa pe strada Costache Negruzzi din Alba Iulia, a fost acroşată de un autoturism al cărui şofer a făcut o manevră de mers înapoi şi care a părăsit locul accidentului, fără a anunţa evenimentul. Femeia a suferit leziuni corporale uşoare şi nu a rămas internată în spital”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la data de 28 mai, a fost identificat conducătorul auto, D.F.C., de 44 de ani, din Alba Iulia, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea politiei sau a procurorului”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 20-21 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea