// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

A intrat pe geam și a furat un televizor și un videoproiector dintr-un centru de resurse din Alba Iulia. Tânăr de 28 de ani, REȚINUT de polițiști

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut un tânăr ce este bănuit de comiterea unui furt dintr-un centru de resurse din municipiu. Pentru documentarea activităţii sale infracționale, poliţiştii au făcut două percheziţii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, din Alba Iulia, ce este bănuit de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 3.000 de lei, faptă ce a fost reclamat poliţiei la data de 24 aprilie a.c.

Se pare că, în noaptea de 23/24 aprilie ac., tânărul ar fi pătruns, prin escaladarea unui geam lăsat întredeschis, în interiorul unui centru de resurse din Alba Iulia şi ar fi sustras un televizor şi un videoproiector.

Pentru documentarea activităţii infracționale a tânărului şi recuperarea prejudiciului, ieri, 27 aprilie, poliţiştii au efectuat două percheziţii în locaţii din Alba Iulia unde locuieşte tânărul.

Faţă de acesta, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419