Rămâi conectat

Curier Județean

A încălcat ordinul de protecție și și-a agresat soția: Bărbat din Vingard, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Sebeș au reținut un bărbat care nu ar fi respectat ordinul de protecție provizoriu și s-ar fi apropiat de soția sa, cu toate că acest lucru îi era interzis. Este cercetat pentru încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu și violență în familie.

În după amiaza zilei de 29 mai 2021, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că, o femeie, din localitatea Vingard, ar fi fost agresată de soț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, pe fondul unor neînțelegeri avute cu soția sa, în vârstă de 40 de ani, ar fi agresat-o, în ultimele luni, de mai multe ori.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

În ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, care prevedea evacuarea temporară de la domiciliu și îl obligau la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de soția sa, bărbatul a revenit la domiciliul comun.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre masurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea