Rămâi conectat

Curier Județean

A furat alimente și a încercat să plece cu ele ascunse sub haine: Femeie din Deva reținută de polițiști. Nu era la prima abatere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba Iulia au reținut o femeie din județul Hunedoara care este cercetată pentru furt. Acesta ar fi sustras produse alimentare dintr-un magazin, pe care le-a ascuns sub haine. Femeia nu este la prima faptă de acest fel.

La data de 18 mai 2020, polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie, de 39 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, care este bănuită de săvârșirea unui furt dintr-un supermarket din Alba Iulia.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de ieri, 18 mai, în timp ce se afla în incinta magazinului, ar fi profitat de neatenția angajaților și ar fi sustras produse alimentare și dulciuri, pe care le-ar fi ascuns în buzunarele fustei cu care era îmbrăcată și ar fi încercat să iasă din magazin. A fost surprinsă de agentul de pază care a anunțat poliția.
Femeia este cunoscută cu antecedente penale și este cercetat și în alte dosare, pentru fapte similare.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea