Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

A furat 95.000 de lei de la vârstnică de 82 de ani, sub pretextul că îi va oferi pomană: Femeie din Prahova, REȚINUTĂ de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A furat 95.000 de lei de la vârstnică de 82 de ani, sub pretextul că îi va oferi pomană: Femeie din Prahova, REȚINUTĂ de polițiștii din Alba

O femeie din Prahova a fost reținută de polițiștii din Alba Iulia după ce i-ar fi furat unei vârstnice 95.000 de lei. A reușit să intre în apartamentul femeii sub pretextul că îi va oferi pomană, în memoria unei vecine.

La data de 24 februarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au reținut-o pe o femeie de 41 de ani, din Mizil, județul Prahova, care este bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă reclamată poliției la data de 20 martie 2019 de către o femeie de 82 de ani, din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se pare că, la data de 20 martie 2019, femeia ar fi sunat la ușa vârstnicei, pretextând faptul că este nepoate unei vecine, din altă scară, care a decedat și dorește să ofere pomană, în memoria acesteia.

I-a oferit vârstnicei struguri și i-a spus că ar vrea să-i dea și suma de 200 de lei, pentru a-i cumpăra soțului său pantofi, solicitând rest de la o bancnotă de 500 de lei.

Vârstnica a luat suma de 300 de lei dintr-un dulap, iar locul din care a luat banii a fost observat de femeia din Prahova, care, pentru a-i distrage atenția, i-a cerut să spele strugurii. În timpul în care victima a spălat strugurii, din dulapul în care își ținea banii i-a fost furată suma de 95.000 de lei.

În cursul zilei de azi, 25 februarie 2020, femeia de 41 de ani, din Mizil, care este cunoscută cu antecedente penale pentru fapte similare, va fi prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea