Rămâi conectat

Actualitate

A creat un cont fals de facebook, pentru a denigra o femeie. Bărbat de 49 de ani, din Timişoara, cercetat de poliţişti

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, bănuit că ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare, pentru a denigra o femeie.

Acesta ar fi folosit datele și fotografiile victimei, pe care le-ar fi modificat, astfel încât să ceeze aparența de nuditate.

La data de 24 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate    Timișoara și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 49 de ani, din municipiul Timişoara.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat un laptop, un dispozitiv HDD, 3 telefoane mobile și un memory stick USB.

Din cercetări, a reieșit că persoana în cauză ar fi folosit datele de stare civilă şi fotografiile unei femei, pentru a crea un cont fals pe o rețea de socializare, în scopul de a-i aduce prejudicii de imagine, cu repercursiuni asupra locului de muncă al acesteia.

Pe contul fals ar fi fost postate fotografii copiate de pe contul real al victimei, astfel modificate, încât aceasta să apară în ipostaze indecente, cu caracter de nuditate.

Cel în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de modificare de date informatice și fals informatic.

Sursa: politiaromana.ro

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea