Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

A aruncat cu o sticlă de bere înspre un grup de femei și copii. Bețiv din Sebeș amendat de jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi, 21 iulie, în jurul orei 16.00, un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un jandarm şi un poliţist au intervenit pentru sancționarea unui scandalagiu.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “aflându-se la o terasă din Piaţa “ Dacia” Sebeş, un localnic, în avansată stare de ebrietate, a ţinut să le arate colegilor de masă cum se aruncă “în mod corect” un buchet de mireasă. Numai că în loc de flori a folosit o sticlă de bere, iar aceasta a căzut în imediata apropiere a unui grup de femei şi copii minori, parte din cioburi atingând-o pe o membră a grupului. Zarva care a urmat a atras atenţia echipajului de ordine publică, iar acesta, după ce a constatat că femeia nu prezenta răni, l-a sancţionat pe vinovat – Dan B. (40 de ani) – cu amendă în valoare de 100 de lei.”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

Jandarmeria Alba atrage atenția că aruncarea asupra unei persoane, construcţii sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, cu substanţe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corosive sau care murdăresc, dacă nu s-au produs vătămări ale integrităţii corporale sau sănătăţii ori pagube materiale, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 lei. Mai mult, în cazurile în care faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, cuantumul amenzii contravenţionale creşte, fiind statuat de lege între 1.000 lei şi 3.000 lei. În plus, sunt supuse confiscării lucrurile care au servit la săvârşirea contravenţiilor, dacă sunt ale contravenientului, precum şi lucrurile dobândite prin săvârşirea contravenţiilor, dacă nu sunt restituite persoanei vătămate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Alocații 2024: Data la care intră pe card alocaţiile copiilor în luna mai. Sumele de care beneficiază minorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alocații 2024: Data la care intră pe card alocaţiile copiilor în luna mai Familiile cu copii din România așteaptă cu nerăbdare lună de lună momentul în care alocațiile vor intra pe carduri. În contextul minivacanței de 1 Mai și Paște, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a publicat noul calendar de plăți. Citește și: Alocații 2024: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea