Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

9-10 mai: Festivalul – concurs de muzică uşoară „Vocile Cetăţii”. 10 interpreţi luptă pentru 1.000 de euro

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul – concurs de muzică uşoară „Vocile Cetăţii” ajunge la a III-a ediţie în acest an şi va fi organizat  în perioada 9-10 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Regulile rămân neschimbate – totul sau nimic şi doar unul va merge acasă cu premiul cel mare de 1.000 de euro.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Claudiu Marean ne-a comunicat că până în prezent s-au înscris 63 de tineri, iar în baza materialelor trimise de ei, juriul îi va selecta pe cei mai buni.

Concursul se adresează tinerilor cu vârsta între 12 si 25 de ani, cu scopul descoperirii şi promovării de noi talente interpretative în muzica uşoara. Juriul festivalului va fi format din personalităţi locale din domeniul artistic, cultural si mass-media, iar câştigătorii ediţiilor precedente nu pot participa.

Concursul este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Alba Iulia, iar intrarea este liberă. Antinia Simion şi Doina Cocîrţă au câştigat ediţiile precedente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea