Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

82 de vitezomani amendaţi pe drumurile judeţului Alba *Valoarea amenzilor „acordate” joi a depăşit 43.000 de lei

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au intensificat în această perioadă acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere, prilej cu care şoferii care nu respectă legislaţia rutieră sunt traşi la răspundere. În acţiunea desfăşurată joi, oamenii legii au acordat amenzi în valoare de 43.270 de lei.

Poliţiştii rutieri din Alba, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat ieri, 12 iunie 2014, pe principalele artere rutiere ale județului, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor datorate vitezei excesive şi depășirii neregulamentare. Au fost aplicate 231 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.270 lei, din care 82 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 23 pentru nerespectarea  normelor legale privind manevra de depăşire. De asemenea, au fost depistate două persoane care conducea autovehicule, fiind sub influenţa alcoolului şi au fost reţinute 27 de permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Iată şi un exemplu: Joi, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, l-au depistat pe K.V.E., de 33 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea o motocicletă, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării motociclistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de K.V.E., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică în sânge, peste limita legală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil Un accident rutier a avut loc pe raza localității Presaca Ampoiului când un bărbat din Alba Iulia a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe acostament. A fost transportat la spital pentru îngrijiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea