74 de posturi de dascăli desfiinţate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Din anul şcolar 2012 – 2013, 74 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar judeţean vor intra în restrângere de activitate sau, altfel spus, posturile pe care au funcţionat până acum se vor desfiinţa din noul an şcolar. Lista nominală a celor 74 de dascăli a fost postată pe site-ul oficial al Compartimentului Management Resurse Umane al IŞJ Alba, personal. albanet.ro. Dintre cadrele didactice vizate de restrângerea de activitate, 33 sunt educatoare, dar reduceri de norme sunt şi la chimie – 1, discipline de specialitate – 5, educaţie fizică – 1, educaţie tehnologică – 2, engleză – 4, informatică – 2, instruire practică – 1, învăţământ special – 1, învăţătoare – 9, istorie şi socio-umane – 1, matematică – 5, religie – 1, limba şi literatura română – 6.
Până miercuri, 22 februarie, cei 74 de dascăli îşi pot depune la unităţile şcolare solicitarea pentru obţinerea consimţământului în vederea soluţionării restrângerii de activitate. În perioada 23 – 27 februarie, consiliile de administraţie ale şcolilor vor analiza cererile şi vor comunica solicitanţilor hotărârea lor în legătură cu transferul dascălului respectiv, pentru soluţionarea restrângerii de activitate. Cadrele didactice care solicită soluţionarea restrângerii de activitate de către Comisia de mobilitate a IŞJ Alba îşi vor putea depune dosarele în perioada 28 februarie – 6 martie. Şedinţele publice pentru soluţionarea restrângerilor de activitate vor avea loc în 15 – 16 martie, iar contestaţiile se pot depune în 19 – 20 martie. (R.G.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

DASCALI 18 februarie 2012 at 14:24

TREBUIE DESFIINTAT SI POSTUL DE INVATATOR DE LA SC. CU CLS .I-VIII,SIMION BALINT ,ROSIA MONTANA ,JUD.ALBA, DEOARECE ARE COPII PUTINI ,SUNT SCRISI FICTIV COPII LA ACEASTA SC.,DAR DIRECTOAREA FIIND PRIETENA CU INVATATOAREA DE LA CLS. PRIMARE,NU-L DECLARA DESFIINTAT .MAI MULT , TREBUIA SA SE COMASEZE ACESTE CLS. CU CELE DE LA SC .CU CLS.I-IV GURA MINEI ,TOT DIN ACEASTA COMUNA ;DIRECTOAREA TINE FRICA DE INV.SI MUSAMALIZEAZA TOATE TREBURILE ,DACA NU ESTE VERIFICATA DE INSPECTORATUL SCOLAR !PANA CAND!

dascali 18 februarie 2012 at 19:59

Nu exista mafie mai mare ca la isj alba.dau posturile dupa bunul lor plac.afara cu jigodiile portocalii!

Hack Hack 20 februarie 2012 at 19:56

Da de ce sa se desfinteze si postul ala de la Rosia? Asa ca sa moara si capra vecinului? Sa inteleg ca a ta a murit deja?! Sa-ti fie rusine Dascali! O asemenea postare dovedeste inca odata caracterul poporului roman. Neam de turnatori si tradatori.

Comentariile sunt oprite