Rămâi conectat

Curier Județean

6-10 aprilie: Porți deschise la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba. Activități de predare, de dezvoltare a aptitudinilor artistice și de participare la cursuri, în săptămâna ”Școala altfel!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul de Cultura Augustin BenaÎn perioada 6-10 aprilie 2015, zilnic, între orele 11.00 – 16.00, în cadrul săptămânii ”Şcoala altfel!, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba îşi deschide porţile pentru toţi cei ce iubesc artele şi meşteşugurile populare şi vor să se familiarizeze cu ele sau să-şi completeze cunoştinţele în aceste domenii.

În acest scop vor fi organizate zilnic activităţi de predare, de dezvoltare a aptitudinilor artistice, de participare la cursuri, de activităţi interactive cu profesori, elevi, vizitatori şi doar de vizitare a incintei instituţiei.
Invitaţia se adresează atât grupurilor organizate, cât şi tuturor celor ce doresc să cunoască activitatea zilnică a serviciului ”Şcoala de arte şi meşteşuguri” în mod special, dar şi a celorlalte servicii artistice din cadrul centrului.

Centrul de Cultură Augustin Bena şi-a deschis porţile la 1 octombrie 2007 şi are în componenţa sa Şcoala populară de arte şi meşteşuguri, orchestra de cameră, fanfara şi ansamblul folcloric al judeţului Alba. tot în cadrul centrului funcţionează în prezent 15 clase de arte şi meşteşuguri tradiţionale în Bucerdea Vinoasă, Vinerea, Tibru, Horea, Vidra, Avram Iancu, Biia, Căpâlna, Sebeşel, Şugag. Informaţii suplimentare pot fi accesate pe site-ul instituţiei www.culturaalba.ro  sau la telefon 0258813076.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din România în care găsești cel mai ușor loc de parcare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un cartier din Alba Iulia, printre zonele din România în care găsești cel mai ușor loc de parcare Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din România în care rezidenții au votat că găsesc cu ușurință locuri de parcare. La polul opus, București, Cluj-Napoca și Constanța sunt orașele în care se găsesc mai greu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea