Rămâi conectat

Curier Județean

50.000 de lei – cotizaţia oraşului Cugir pentru Clubul Sportiv de Tenis Alba – Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Local al orașului Cugir a luat în dezbatere și a aprobat un proiect de hotărâre al Admnistrației local cu privire la nivelul cotizației orașului Cugir pe anul 2015, în cadrul Asociației ”Clubul Sportiv de Tenis Alba- Cugir”.

Potrivit propunerilor rezultate din Raportul de specialitate al executivului local, nivelul cotizaţiei pentru anul 2015, ce revine Oraşului Cugir (în calitatea acestuia de membru fondator al Asociaţiei „Clubul Sportiv de Tenis Alba – Cugir”) este în cuantum de 50.000 lei, sumă ce urmează a fi cuprinsă în bugetul local al Oraşului Cugir.

După cum este prevăzut în Hotărârea adoptată, cotizaţia se va plăti trimestrial, în anul 2015 conform Bugetului de venituri şi cheltuieli al Oraşului Cugir, după cum urmează :

                 -în trimestrul I       – 15.000 lei

                 -în trimestrul II – 15.000 lei

        -în trimestrul III – 10.000 lei

         -în trimestrul IV – 10.000 lei

Cotizația va fi utilizată doar cu respectarea unor condiţii, astfel:

-salarizarea personalului asociaţiei, dacă este cazul, nu va depăşi nivelul salariilor din sistemul bugetar.

-achiziţiile de bunuri şi servicii efectuate de către asociaţie se vor realiza cu respectarea prevederilor OUG nr. 34 / 2006 cu modificările şi completările ulterioare.

-activitatea sportivă se va desfăşura cu respectarea normelor financiare ce reglementează această activitate, norme aprobate prin acte normative în vigoare. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea