Rămâi conectat

Ştirea zilei

5 șoferi angajați în depășiri neregulamentare. Sancționați de polițiști cu amenzi cuprinse între 580 și 725 de lei și suspendarea permiselor de conducere.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vitezomanii din Alba au fost amendați de polițiști. Conducătorii auto care s-au angajat în depășiri neregulamentare au fost sancționați cu amenzi cuprinse între 580 și 725 de lei și cu suspendarea permiselor de conducere pentru 30 de zile.

Cinci conducători auto au rămas ieri fără permis pentru că s-au angajat în depășiri neregulamentare. În urma unor astfel de manevre, în anul care a trecut, în județul Alba, și-au pierdut viața 3 persoane, iar 8 au fost rănite grav. Activitățile polițiștilor pentru creșterea siguranței rutiere continuă. La sfârșitul acestei săptămâni se va acționa pentru combaterea excesului de viteză și a conducerii sub influența alcoolului.

Ieri, 21 ianuarie, polițiștii rutieri din județul Alba, sprijiniți de polițiștii de ordine publică au acționat, în principal, pentru depistarea conducătorilor auto care au pus în pericol siguranța traficului rutier prin faptul că s-au angajat în depășiri în zone în care această manevră este interzisă și semnalizată prin marcaje și indicatoare rutiere.

Polițiștii au depistat 5 conducători auto care au efectuat această manevră fără să țină seama de interdicții și i-au sancționat cu amenzi cuprinse între 580 și 725 de lei, iar complementar a fost luată măsura suspendării permiselor de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

În anul 2020, în județul Alba, depășirea neregulamentară a fost cauza de producere a 8 accidente grave de circulație în urma căra 3 persoane și-au pierdut viața, 8 au fost rănite grav, iar 9 au fost rănite ușor.

La sfârșitul acestei săptămâni polițiștii vor acționa pentru combaterea excesului de viteză și a conducerii sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea