Rămâi conectat

Ştirea zilei

45 de pacienți infectați cu coronavirus de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, s-au vindecat și au fost externați. Situația la zi a bolnavilor cu COVID-19, de la unitatea medicală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situația la zi a pacienților infectați cu COVID-19 de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a fost postată pe pagina de facebook a unității medicale. Până în prezent, 45 de bolnavi s-au vindecat și au fost externați.

”Până azi, 45 de pacienți internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, depistatți pozitiv cu noul coronavirus, au fost declarați vindecați și au fost externați, după ce rezultatele a două teste consecutive efectuate au ieșit negative.

După externare, pacienții vor respecta măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și vor fi monitorizați, o perioadă, de către specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba.

De la începutul pandemiei și până în prezent, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud au fost internați 76 de pacienți depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Dintre aceștia, 9 pacienți au fost transferați la Spitalul Municipal Blaj sau la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, iar 22 se află încă internați, evoluția lor fiind una favorabilă”, se specifică în comunicat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea