45 de pacienți infectați cu coronavirus de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, s-au vindecat și au fost externați. Situația la zi a bolnavilor cu COVID-19, de la unitatea medicală

Situația la zi a pacienților infectați cu COVID-19 de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a fost postată pe pagina de facebook a unității medicale. Până în prezent, 45 de bolnavi s-au vindecat și au fost externați.

”Până azi, 45 de pacienți internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, depistatți pozitiv cu noul coronavirus, au fost declarați vindecați și au fost externați, după ce rezultatele a două teste consecutive efectuate au ieșit negative.

ELIT

După externare, pacienții vor respecta măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și vor fi monitorizați, o perioadă, de către specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba.

De la începutul pandemiei și până în prezent, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud au fost internați 76 de pacienți depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Mihail David - 2020

Dintre aceștia, 9 pacienți au fost transferați la Spitalul Municipal Blaj sau la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, iar 22 se află încă internați, evoluția lor fiind una favorabilă”, se specifică în comunicat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...