Rămâi conectat

Curier Județean

40 de elevi şi studenţi din Alba au trecut astăzi prin emoţiile examenului Cambridge la HCC

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

2907_HccAstăzi între orele 9.00 – 15.00, la Colegiul Naţional Horea Cloşca şi Crişan din Alba Iulia a avut loc examenul Cambridge British Council la care au participat 40 de persoane. După ce au susţinut proba orală din 25 mai, elevii şi studenţii au fost testaţi la încă 4 probe care au avut  o dificultate ridicată.

În urma punctajului obţinut cei 25 elevi de clasa a XI-a de la Colegiul Naţional Horea Cloşca şi Crişan (23 la profilul intensiv engleză, 2 la profilul ştiinţe sociale)  şi 15 de la Universitatea 1 Decembrie 1918 vor primi calificative. Rezultatele vor fi publicate în 6-8 săptămâni, iar lucrările sunt trimise în Marea Britanie pentru corectură. Costul examinării a fost de 610 lei de persoană, iar cei 23 de elevi care sunt înscrişi la cursurile de bilingv – engleză beneficiază de o reducere de 10%.

Precizăm faptul că acest examen este dat pentru a doua oară în judeţul Alba, iar Consiliul Britanic sărbătoreşte acest an 75 de ani de existenţă în România.

Examenele Cambridge ESOL sunt valabile pe tot parcursul vieţii şi sunt recunoscute în lumea întreagă de către şcoli, universităţi şi angajatori din mediul public si privat.  Succesul în susţinerea unui examen Cambridge oferă un certificat recunoscut la nivel internaţional, care atestă nivelul de limba engleza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea