Rămâi conectat

Monden-Clubbing

4 lucruri pe care trebuie să le știți despre fardurile de ochi (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Dacă vă simțiți copleșită de multitudinea de tipuri de paletă de machiaj și farduri de ochi disponibile astăzi pe piață, nu sunteți singura. Industria frumuseții este în continuă evoluție, iar dacă nu reușiți să țineți pasul cu numeroasele tipuri diferite de farduri de ochi, ați ajuns în locul potrivit! Iată tot ce trebuie să știți despre fiecare tip de fard de ochi din paleta de machiaj și cum puteți alege cel mai bun fard de ochi pentru look-ul dvs.

1. Farduri de ochi pudră

Fardurile de ochi pudră sunt, fără îndoială, cel mai comun tip de fard de ochi pe care îl veți întâlni într-o paletă de machiaj. Iar dacă sunteți o începătoare în machiajul ochilor, acesta este cel mai bun fard de ochi pentru dvs. Fardurile de ochi cu pudră presată sunt cele mai ușor de aplicat.

Disponibile în toate culorile pe care vi le puteți imagina, fardurile de ochi presate, după cum sugerează și numele, sunt presate în mici tăvițe pe care le puteți cumpăra individual sau într-o paleta de machiaj. În timp ce majoritatea fardurilor de ochi pudră sunt mate, fardurile de ochi presate strălucitoare și sclipitoare se găsesc, de asemenea, în multe palete de machiaj.

Fardurile de ochi mate sunt excelente pentru a fi folosite în pliul și în colțul exterior al ochilor, în timp ce fardurile de ochi strălucitoare sunt perfecte pentru centrul și colțul interior al pleoapelor. Folosiți pensule de machiaj pufoase, de estompare, pentru a aplica fardul de ochi pudră mată pentru a vă asigura că culorile se amestecă perfect, fără linii aspre.

Atunci când lucrați cu farduri de ochi strălucitoare, folosiți o pensulă densă și plată sau degetele și apăsați ușor culoarea pe pleoape pentru a obține cea mai mare redare a culorii. Cele mai multe palete de farduri de ochi din zilele noastre au un amestec bun de farduri de ochi mate și strălucitoare, pe care le puteți folosi pentru a crea o varietate de look-uri diferite – de la un look de zi simplu și subtil până la un look de noapte intens și fermecător.

2. Farduri de ochi cremă

Dacă ceea ce căutați sunt culorile îndrăznețe, izbitoare și o culoare intens pigmentată, fardurile de ochi cremă sunt cele potrivite pentru dvs. Disponibile în cutii, tuburi și în format stick, fardurile de ochi cremoase sunt pigmentate, dar foarte ușor de amestecat.

Singurul dezavantaj al fardurilor de ochi cremă este că tind să se încrețească ușor, așa că evitați să purtați aceste farduri de ochi pe vreme umedă sau dacă aveți pleoapele extrem de grase. În timp ce majoritatea oamenilor sugerează să amestecați fardurile de ochi cremoase cu degetele, noi vă recomandăm să folosiți o pensulă, deoarece căldura de la vârful degetelor poate topi mai repede fardurile de ochi și le face mai predispuse la încrețire. Fardurile de ochi cremoase sunt excelente dacă doriți să creați un machiaj îndrăzneț, în stil editorial, fără margini definite.

3. Farduri de ochi cu sclipici (glitter)

Fardurile de ochi cu sclipici sunt farduri de ochi fin măcinate, foarte pigmentate și sunt cele mai bune farduri de ochi dacă vreți să mergeți un pic mai departe și să creați look-uri dramatice și glam.

Pentru a lucra cu farduri de ochi cu sclipici, trebuie să așezați mai întâi un primer pentru ochi pe pleoape, astfel încât sclipiciul să aibă o bază lipicioasă de care să adere. Dacă vă grăbiți și nu găsiți primerul pentru farduri de ochi, folosiți un corector care se potrivește cu tonul pielii ca bază pentru farduri de ochi. Apoi, cu ajutorul unei pensule de machiaj plate o gasiti Emag, alegeți fardul de ochi cu sclipici și aplicați-l ușor și apăsați-l pe pleoape. Pentru o culoare și mai intensă, pulverizați-vă pensula cu un spray de fixare, înainte de a o băga în produs.

4. Farduri de ochi lichid

Semănând cu luciul de buze, fardurile de ochi lichide vin în tuburi mici, translucide, care au o baghetă aplicatoare inclusă. Aplicarea fardurilor de ochi lichide pe pleoape este la fel ca și aplicarea rujurilor lichide, atunci când vă machiați buzele. Pur și simplu treceți bagheta pe toată pleoapa și estompați marginile cu o pensulă.

Fardurile de ochi lichide sunt, de asemenea, baze perfecte pentru farduri de ochi, pentru atunci când doriți să suprapuneți farduri de ochi strălucitoare sau sclipitoare și să le măriți rezistența. Dar nu uitați, la fel ca și fardurile de ochi cremă, și cele lichide tind să se încrețească ușor atunci când sunt umede, așa că persoanele cu pleoape extrem de grase trebuie să procedeze cu prudență!

Cu atât de multe tipuri diferite de farduri de ochi din care puteți alege, poate fi dificil să vă hotărâți. Încercați diverse tipuri de farduri de ochi și texturi în timp real, fără să ieșiți din casă, cu un instrument virtual de machiaj. Acesta vă permite să încercați diferite produse de machiaj pentru ochi, buze și față și vă oferă o schimbare de look virtuală, fără niciun angajament.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea