Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

3,6 milioane de copii și tineri vor primi alocații MAJORATE: Când vor intra în conturi primele alocații mărite din 2024

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

3,6 milioane de copii și tineri vor primi alocații MAJORATE: Când vor intra în conturi primele alocații mărite din 2024

Începând cu luna ianuarie a acestui an, alocațiile pentru copii au înregistrat o creștere semnificativă de 13,8%, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1993. Pentru copiii cu vârsta până la doi ani, aceasta reprezintă o creștere de 88 de lei, stabilind un nou cuantum de 719 lei. În cazul elevilor cu vârsta până la 18 ani, alocația a crescut cu 36 de lei, ajungând la 292 de lei. Prima tranșă a acestor alocatii mărite va fi distribuită începând cu luna februarie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„3,6 milioane de copii și tineri care urmează cursuri liceale și profesionale vor beneficia de sume mai mari aferente alocațiilor de stat. Plățile se fac din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale prin Agenția Națională de Plăți și Inspecție Socială”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, conform observatornews.ro.

Alocațiile sunt acordate în fiecare lună, pe data de 8, prin transfer direct pe cardul beneficiarilor. În cazul în care data acordării coincide cu o zi de weekend, plățile vor fi transferate vineri sau luni, în funcție de decizia agenției responsabile de plăți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea