Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

36.000 de euro/an, redevenţa datorată de Grupul Greendays CL Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform contractului de delegare de gestiune a serviciului de salubritate al municipiului Aiud, Grupul Greendays, Sucursala Aiud, plăteşte o redevenţă al cărei cuantum se stabileşte anual de către Consiliul Local. În şedinţa din 29 februarie, aleşii locali aiudeni au votat pentru păstrarea cuantumului din 2011 al redevenţei plătite de Grupul Greendays Aiud. Valoarea redevenţei este de 3000 de euro/lună, respectiv 36.000 euro/an, operatorul urmând să plătească suma stabilită în lei, la cursul BNR din data plăţii, dar nu mai puţin de 10.626 lei lunar, indiferent de fluctuaţiile cursului valutar. Pentru anul 2012, operatorul de salubritate şi-a propus să amenajeze ultimele 15 puncte de colectare selectivă a deşeurilor din cele 54 câte au fost planificate, dar şi să demareze înlocuirea coşurilor stradale. Totodată, Greendays intenţionează să îşi consolideze relaţia cu utilizatorii, atât prin comunicarea constantă cu aceştia, cât şi prin campaniile de sensibilizare cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor pe care le va derula în anul curent.
„Avem, în prezent, încheiate contracte pentru servicii de salubrizare cu circa 75 – 78% dintre utilizatori. Sperăm că vom reuşi să îi convingem pe toţi aiudenii, şi aici contăm şi pe sprijinul autorităţilor locale, de faptul că orice persoană produce deşeuri, deci trebuie să încheie contract cu societatea noastră. Tarifele pe care le practicăm sunt, credem noi, rezonabile, iar una dintre constantele politicii noastre este a îmbunătăţirii permanente a serviciilor pe care le oferim”, a spus Jorge Rodrigues, administratorul Greendays Aiud. CL Aiud se va pronunţa în această lună şi cu privire la indicatorii de performanţă ai serviciului public de salubrizare. Autorităţile locale monitorizează atent modul în care operatorii de servicii îşi îndeplinesc obligaţiile contractuale şi deservesc populaţia, obiectivul major al primarului Horaţiu Josan fiind creşterea gradului de confort pentru întreaga comunitate, a declarat Ada Rus, purtătorul de cuvânt al Primăriei Aiud.

Robert GHERGU

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024 în România. Prognoza METEO pentru patru săptămâni

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024 în România. Prognoza METEO pentru patru săptămâni Meteorologii anunţă că săptămâna viitoare vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor. Conform prognozei anunţate vineri, în săptămâna 13 – 20 mai, temperaturile se vor situa sub cele obişnuite în acest interval. Săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024 Valorile termice vor fi apropiate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea