Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

31 august: Noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și la Centrul Cultural Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

31 august: Noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și la Centrul Cultural Cugir

Joi, 31 august 2023, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și la Centrul Cultural Cugir vor avea loc noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, un proiect inițiat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, din anul 2017 la Alba Iulia iar din acest an și la Cugir.

Întâlnirea de la Alba Iulia va fi coordonată ca de obicei de bibliotecara Luiza Pop iar la Cugir, din partea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va coordona întâlnirea bibliotecara Oana Dubleș. Tema întâlnirii de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este cuvântul „Libertate”, cu toate sensurile sale, iar tema întâlnirii de la Centrul Cultural Cugir este cuvântul „Solaris”, un cuvânt ce cu siguranță va stârni imaginația tuturor celor prezenți.

Proiect cultural 3.19 Verbum se desfășoară lunar și este un cerc de scriere creativă destinat copiilor, tinerilor și adulților care prilejul să se întâlnească, să creeze texte literare, să le analizeze împreună și să se bucure de publicarea celor mai reușite dintre ele în antologii ale Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Cele două activități de joi, 31 august 2023, sunt organizate de Consiliului Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Orașului Cugir și cu Centrul Cultural Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului” Miercuri, 22 mai 2024, cu începere de la ora 17:00, toți cei ce iubesc sportul, aventura și călătoriile sunt așteptați la Biblioteca Județeană „„Lucian Blaga” Alba la o întâlnire cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea